DVD releases week 24

Met o.a. Jupiter Ascending, Seventh Son en Whiplash.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Jupiter Ascending (2015)


In Jupiter Ascending wordt Jupiter Jones, gespeeld door Kunis, geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voorbestemd is voor grootse dingen. Als ze volwassen is, droomt Jupiter van de sterren, maar doet ze niet veel anders dan in de harde realiteit toiletten schoonmaken. De genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager Caine (Tatum), blijkt echter naar de Aarde te zijn afgereisd om Jupiter op te sporen. Ze vangt een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte - haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.
Bekijk de afbeelding

The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)

Regie: Tom Harper

The Angel of Death speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het Eel Marsh huis, waar de eerste film zich ook al afspeelde, wordt door de regering veranderd in een militair psychiatrisch behandelingshuis. Eve, een van de zusters die daar werkt, ontdekt al snel dat ze met meer te maken heeft dan alleen soldaten die aan shellshock lijden. Als een groep geëvacueerde kinderen het gebouw bezoekt, zijn de rapen gaar en ontwaakt de duisterste bewoner van het huis.
Bekijk de afbeelding

Seventh Son (2014)


In The Seventh Son zoekt de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin (Moore), wraak op de "Spook" John Gregory (Bridges) die haar voor lange tijd gevangen zette. Een nieuwe confrontatie tussen Malkin en Gregory dreigt. De oude Gregory roept de hulp in van de jonge boerenzoon Tom Ward (Barnes).
Bekijk de afbeelding

Kingsman: The Secret Service (2014)


In de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
Bekijk de afbeelding

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)


Spongebob en zijn vrienden op een zoektocht naar een gestolen recept. Die brengt hen al snel naar onze dimensie, waar ze het aan de stok krijgen met een piraat. Hij heeft het recept gestolen. Om het van hem terug te kunnen stelen, moet de groep zich omvormen tot superhelden. SpongeBob wordt een held met de naam Invincibubble, Patrick gaat voortaan als mr. Superawesomness door het leven, Sandy blijft zichzelf, Mr. Krabs wordt de Iron Man-achtige Sir Pinch-a-lot, Plankton een Hulk-achtige superheld en Squidward wordt Sour Note.
Bekijk de afbeelding

Foxcatcher (2014)


Mark Schultz (Tatum) is een worstelaar (die later Olympisch goud won) die uit de schaduw van zijn gevierde worstelende broer Dave (Ruffalo) en een leven van armoede weet te treden wanneer hij onder de hoede van excentrieke miljonair John du Pont (Carell) wordt genomen. Schultz wordt door du Pont overgehaald om op zijn landgoed te komen wonen en te trainen voor de Olympische Spelen van Seoul in 1988. Du Pont is wanhopig om aandacht te krijgen van zijn moeder en begint een atletisch team van wereldklasse te 'trainen'. Ondertussen breekt hij het zelfvertrouwen van Mark, waardoor laatstgenoemde in een diep dal terechtkomt.
Bekijk de afbeelding

The Babadook (2014)


Zes jaar na de dood van haar echtgenoot, heeft Amelia moeite om haar 6-jarige zoontje Samuel onder controle te houden. Samuel heeft nachtmerries over een monster, die ze volgens hem beiden komen doden. Als een mysterieus sprookjesboek genaamd 'The Babadook' opduikt in hun huis, is Samuel ervan overtuigd dat de Babadook het wezen is uit zijn nachtmerries. Wanneer Amelia zelf ook vreemde dingen begint te zien, beseft ze zich dat haar zoontje het wel eens bij het juiste einde kan hebben.
Bekijk de afbeelding

Le meraviglie (2014)


De twaalfjarige Gelsomina en haar drie zusjes leven in een vreemde, afgezonderde wereld die hun vader ter bescherming om hen heen gecreëerd heeft. Niets zal aan het einde van de zomer echter nog hetzelfde zijn.
Bekijk de afbeelding

Whiplash (2014)


Andrew Neyman, een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. De briljante muziekdocent Terence Fletcher, die bekend staat om zijn gevreesde, spartaanse lesmethodes, leidt het beste jazz-ensemble van de school. Hij ontdekt de ambitieuze drummer en zorgt ervoor dat Andrew in zijn band terecht komt. Onder invloed van de tirannieke Fletcher wordt Andrews streven naar perfectie een onoverkomelijke obsessie. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.
Bekijk de afbeelding

Beyond the Reach (2014)


Madec is een rijke kerel die samen met een lokale gids genaamd Ben op jacht gaat in de Mojavewoestijn. Wanneer hij het verkeerde doelwit raakt, loopt alles in het honderd. Al snel jaagt Madec op Ben, maar laatstgenoemde weet uitstekend van zich af te bijten.
Bekijk de afbeelding

Bis (2015)


Twee vrienden die niet heel blij zijn met hoe het ervoor staat in hun levens, gaan per ongeluk terug naar de jaren '80. Ze besluiten die kans aan te nemen om hun professionele en emotionele toekomst te veranderen.


NieuwsFilm

meest populair