Bioscoopreleases week 24

Met o.a. Jurassic World en Entourage.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Jurassic World (2015)


Jurassic World speelt zich af op een volledig functioneel park op Isla Nublar. Dagelijks trekt het 20,000 bezoekers, die via een veerboot vanuit Costa Rica komen. Er zijn elementen van een natuurreservaat, safari, een dierentuin en een pretpark, een luxe resort met hotels, restaurants, een levendig nachtleven en een golfbaan. En uiteraard zijn er de nodige dinosaurussen. Alles lijkt in eerste instantie koek-en-ei, maar gaat vanzelfsprekend mis en dan is het aan de personages om zich te redden.
Bekijk de afbeelding

Entourage (2015)

Regie: Doug Ellin

De succesvolle acteur Vincent Chase en de jongens Eric, Turtle en Johnny zijn terug en doen goede zaken met agent Ari Gold die inmiddels een eigen filmstudio is gaan leiden. Hoewel de ambities van de jongens onderling wat zijn veranderd, is er nog altijd sprake van een hechte band tussen de groepsleden wanneer ze hun reis voortzetten in de grillige wereld van Hollywood.
Bekijk de afbeelding

The Legend of Longwood (2014)


Een 12-jarig meisje is voorbestemd een 300-jaar oude betovering die rust op een klein Iers dorpje en zijn bewoners te verbreken. Zij moet daartoe en mysterieuze Zwarte Ridder helpen soelaas te vinden en een kudde paarden redden van een meedogenloze vrouw met gemene plannen.
Bekijk de afbeelding

Testament of Youth (2014)

Regie: James Kent

Vera Brittain is een vooraanstaand journaliste, feministe en pacifiste. Testament of Youth is tevens de titel van haar biografie uit 1933, waarin een beschrijving staat van haar ervaringen tijdens de Eerste Wereldoorlog en het begin van haar weg naar het pacifisme. Tijdens de oorlog verloor Brittain haar broer en haar verloofde Roland Leigh
Bekijk de afbeelding

Taxi Teheran (2015)


Jafar Panahi rijdt in "Taxi" met een taxi door de straten van Teheran in Iran. Hij interviewt de passagiers en schetst op die manier een beeld van het hedendaagse leven in Iran.
Bekijk de afbeelding

La résistance de l'air (2015)


Vincent is een begenadigd scherpschutter en de onbetwiste nummer één van zijn schietclub. Wanneer hij ernstig in de geldproblemen raakt, wordt dat opgemerkt door het charismatische maar mysterieuze nieuwe clublid Renaud. Hij doet Vincent een niet-alledaags voorstel waarmee hij snel aan geld zou kunnen komen. Vincent neemt de gevaarlijke klus aan in de hoop zijn vrouw en dochter een mooie toekomst te kunnen bieden. Maar zijn rustige leventje verandert weldra in een regelrechte rollercoaster.


NieuwsFilm

meest populair