DVD releases week 24

Met o.a. Wild Card en Night at the Museum 3.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Wild Card (2015)

Regie: Simon West

Nick Wild, wiens gokverslaving hem heeft geleid tot de straten van Las Vegas, besluit om klusjes aan te nemen die 'veiligheid' moeten garanderen om zijn verslaving te kunnen bekostigen. Zijn leven neemt een andere wending wanneer een vriendin bruut wordt mishandeld en hij gedwongen wordt het op te nemen tegen de maffia.
Bekijk de afbeelding

Fifty Shades of Grey (2015)


Het leven van de studente Anastasia Steele komt compleet op z'n kop te staan als ze in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey. De twee leren elkaar kennen als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel...
Bekijk de afbeelding

Blue Caprice (2013)


In een periode van drie weken in oktober 2002 vermoordden John Allen Muhammad en Lee Boyd Malvo tien mensen in Washington D.C., Virginia en Maryland. In Blue Caprice zien we hoe de charismatische, maar zeer kwade John zich ontfermt over de tiener Lee. Hun hechte, familiaire band neemt langzamerhand sinistere vormen aan die op den duur leiden tot de moorden.
Bekijk de afbeelding

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Regie: Shawn Levy

Larry en zijn museumvriendjes belanden in het Egyptische deel van een bekend Londens museum. Ze zijn genoodzaakt een mysterie op te lossen.
Bekijk de afbeelding

Freezer (2014)


Een man wordt wakker in een vriezer. Allereerst heeft hij geen flauw idee waarom hij daar zit, maar langzaam wordt duidelijk dat het heeft te maken met de Russische maffia, een bedrag van 8 miljoen dollar en een gewonde politie-agent.
Bekijk de afbeelding

Jack bestelt een broertje (2015)


Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.
Bekijk de afbeelding

Lilting (2014)

Regie: Hong Khaou

Een moeder rouwt in Londen om de vroegtijdige dood van haar zoon. Haar wereld is ingestort en wordt nog meer verstoord door de aanwezigheid van een vreemdeling. Ze begrijpen elkaar niet en moeten aan de hand van een vertaler hun herinneringen aan de man van wie ze allebei zielsveel hielden reconstrueren.
Bekijk de afbeelding

A Most Violent Year (2014)


Het is de winter van 1981, een van de meest gewelddadige jaren die New York ooit heeft meegemaakt. We kijken mee met een immigrantenfamilie die een graantje van de 'American dream' probeert mee te pikken, maar zaken als geweld, verwaarlozing en corruptie zorgen ervoor dat ze alles dreigen kwijt te raken.
Bekijk de afbeelding

The Dream Children (2015)


Steven Evans is een televisiepersoonlijkheid, die ermee worstelt betekenis te vinden in de oppervlakkige wereld waarin hij leeft. Zijn enige afwisseling van roem en materialisme, is een bezoekje aan de oceaan en de oppervlakkige seks die hij heeft met kennissen. Als zijn partner zwanger wordt, vindt Steven een nieuw doel.
Bekijk de afbeelding

Dark Power (2013)


Als de burgermeester van een door criminelen geteisterde stad, en zijn politiek tegenstander, beiden vermoord worden, besluiten twee FBI-agenten een samenwerking aan te gaan om de moord te onderzoeken. Dat maakt hen al snel doelwitten in een machtig crimineel samenspel.
Bekijk de afbeelding

The Guvnors (2014)


The Guvnors is een gewelddadige thriller, die zich afspeelt in de wijken van South East Londen. Daar komen twee generaties samen in een bruut conflict.
Bekijk de afbeelding

Blue Family (2014)


Blue Family is het op ware gebeurtenissen geïnspireerde verhaal van drie vrouwen die ontvoerd worden. Gedurende een aantal jaren worden ze vastgehouden in een kelder en vechten ze voor vrijheid. Daarbij houden ze vast aan hoop en geloof, zelfs al lijken die niet te bestaan.


NieuwsFilm

meest populair