Promoafbeeldingen 'Batman v Superman', 'Assassin's Creed' en 'Angry Birds'

Warner heeft een flinke aanwezigheid op de License Expo.

Komende week gaat de Licensing Expo 2015 van start en in het kader daarvan heeft Warner Bros. promoafbeeldingen van een drietal aankomende grote releases vrijgegeven. Hieronder promo’s voor Batman v Superman: Dawn of Justice, Assassin’s Creed en Angry Birds. De films gaan allemaal in 2016 in première.

Batman v Superman plaatst twee van ‘s werelds bekendste superhelden tegenover elkaar. De rol van Batman in de film wordt gespeeld door Ben Affleck en Henry Cavill keert terug als Superman. Verder zijn er nog een heleboel DC-helden te zien, waaronder Wonder Woman en Cyborg. De film gaat op 24 maart 2016 in première.



Assassin’s Creed heeft hoofdrollen voor Michael Fassbender en Marion Cotillard. De film is gebaseerd op de gelijknamige spellenreeks, maar heeft nog geen synopsis. De laatste geruchten stellen dat Fassbender in de film gedwongen wordt een schat te zoeken, ooit verborgen door een voorouder van hem. Om erachter te komen waar die schat is, kruipt hij letterlijk in de huid van zijn voorouder. Vanaf 22 december 2016 in de bioscoop.



End an is er nog Angry Birds, dat ook nog geen synopsis heeft. De vogels uit het immens populaire mobiele spelletje staan centraal en zullen het waarschijnlijk tegen de varkens op moeten nemen. Angry Birds draait vanaf



NieuwsFilm

meest populair