TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Adventures of Tintin (2011)

Zaterdag 6 juni om 20:00 op RTL7

Kuifje ontdekt op een rommelmarkt een blijkbaar zeer gegeerd schaalmodel van de Eenhoorn, een Frans oorlogsschip uit de 17de eeuw, en gaat op zoek naar het geheim dat hier achter zit. Zo ontmoet hij voor het eerst kapitein Haddock. Ze gaan samen op zoek naar de schat van Haddocks voorvader, François ridder de Haddoque. Maar zij zijn niet de enigen die de schat willen vinden...
Bekijk de afbeelding

Kingdom of Heaven (2005)

Zondag 7 juni om 20:00 op RTL7

In de twaalfde eeuw heeft de nederige Franse smid Balian (Orlando Bloom) net zijn vrouw en kind verloren, wanneer ridder Godfrey van Ibelin (Liam Neeson) hem opzoekt en vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian mee te gaan naar het Heilige Land om Jeruzalem voor het westen te behouden. Als vreemdeling in een vreemde omgeving wordt hij verheven in de ridderstand, moet hij een melaatse koning dienen en koestert hij een verboden liefde voor een exotische koningin. In een poging om de broze vrede te bewaren, moet Balian van Ibelin uiteindelijk de mensen van Jeruzalem zien te beschermen tegen een overmachtige vijand.
Bekijk de afbeelding

Jurassic Park (1993)

Maandag 8 juni om 20:30 op Veronica

Op een afgelegen eiland voor de kust van Costa Rica heeft de rijke, excentrieke ondernemer John Hammond een uitzonderlijk themapark gebouwd. Het park bevat prehistorische schepsels van 65 miljoen jaar terug, die door wetenschappers met behulp van DNA uit dinosaurusbloed tot leven zijn gewekt. Een select groepje wordt door Hammond uitgenodigd om voor de officiële opening een kijkje te komen nemen.
Bekijk de afbeelding

Das Boot (1981)

Dinsdag 9 juni om 20:30 op RTL7

De Duitse onderzeebootvloot is verwikkeld in de strijd om de Atlantische oceaan. Door een betere verdediging van de konvooien van de Britten beginnen ze echter zware verliezen te leiden. Een onderzeebootbemanning probeert onder onmogelijke omstandigheden toch hun opdrachten uit te voeren en de idealen van hun regering te begrijpen.
Bekijk de afbeelding

Brothers (2009)

Woensdag 10 juni om 20:30 op RTL8

De Deense broers verhouden zich tot elkaar als Kain en Abel. De oudste heeft een leuk gezin en gaat in opdracht van de Verenigde Naties naar Afghanistan. Een man met een gezin, een beroep en een missie. De jongste komt net uit de gevangenis, en weet niet goed wat hij met zijn leven wil. Hij scharrelt het een beetje bij elkaar, en ziet wel waar het uitkomt. Veel aanzien wint hij daarmee niet. Aan de buitenkant vormen de broers de deugd en de ondeugd, aan de binnenkant is het lang zo simpel niet. Het noodlot dient zich aan in de vorm van een korte, hevige explosie. Een helikopter in Afghanistan verdwijnt van de kaart, en de man op missie belandt in een donkere grot, bewaakt door Taliban-strijders. Wat doe je als je met een pistool op je hoofd wordt gedwongen iets te doen wat je nooit, en aan niemand kunt verantwoorden? Wat doe je als je na je dood thuis komt bij een vrouw, een broer en twee kinderen die het best gezellig met elkaar hebben? Wat is liefde? Wat is schuld? Wat is verraad?
Bekijk de afbeelding

The Adjustment Bureau (2011)

Donderdag 11 juni om 20:30 op NET5

In The Adjustment Bureau speelt Matt Damon de rol van David Norris, een charismatische praatjesmaker en politicus. Hij lijkt de geschikte man om ooit een grootse, politieke carrière uit te bouwen. Op een dag ontmoet hij de mysterieuze en beeldschone balletdanseres Elise Sellas (Emily Blunt), maar door enkele bizarre omstandigheden geraakt hun relatie nooit van de grond. Hij vermoedt dat er iets of iemand probeert om hen uit elkaar te houden.
Bekijk de afbeelding

Gandhi (1982)

Vrijdag 12 juni om 20:30 op RTL8

Het leven van Mohandas Karamchand Gandhi, de beroemde vreedzame strijder voor verdraagzaamheid en gelijke behandeling van volkeren en rassen. Zijn rol als leider van het passieve verzet tegen de Engelse koloniale machthebbers in India, tot zijn overlijden als gevolg van een moordaanslag.


NieuwsFilm

meest populair