DVD releases week 23

Met o.a. Fifty Shades of Grey en Michiel de Ruyter.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Gambler (2014)


The Gambler gaat over een docent op de UCLA, die kampt met een destructieve gokverslaving. Zijn schulden blijven toenemen en hij krijgt gangsters achter zich aan.
Bekijk de afbeelding

Fifty Shades of Grey (2015)


Het leven van de studente Anastasia Steele komt compleet op z'n kop te staan als ze in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey. De twee leren elkaar kennen als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel...
Bekijk de afbeelding

Into the Woods (2014)


Een jonge bakker en zijn vrouw reizen door het bos, op zoek naar de gemene heks die hen ooit betoverde, in een poging de toverspreuk op te kunnen heffen. Daarbij komen ze allerlei beroemde sprookjesfiguren van de Gebroeders Grimm tegen.
Bekijk de afbeelding

The Theory of Everything (2014)


Het verhaal van de wereldberoemde natuurkundige Stephen Hawking. The Theory of Everything concentreert zich op Hawkings vroege jaren op de Universiteit van Cambridge, waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane. Hij trouwt met haar, maar niet veel later wordt bij hem ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.
Bekijk de afbeelding

Michiel de Ruyter (2015)


Als de jonge Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden aangevallen wordt door Engeland, Frankrijk en de bisdommen Münster en Keulen, en er een burgeroorlog op het punt staat om uit te breken, kan slechts één man het sterkste wapen van het land leiden: de Duitse vloot: Michiel de Ruyter.
Bekijk de afbeelding

Beyond the Reach (2014)


Madec is een rijke kerel die samen met een lokale gids genaamd Ben op jacht gaat in de Mojavewoestijn. Wanneer hij het verkeerde doelwit raakt, loopt alles in het honderd. Al snel jaagt Madec op Ben, maar laatstgenoemde weet uitstekend van zich af te bijten.
Bekijk de afbeelding

The Dream Children (2015)


Steven Evans is een televisiepersoonlijkheid, die ermee worstelt betekenis te vinden in de oppervlakkige wereld waarin hij leeft. Zijn enige afwisseling van roem en materialisme, is een bezoekje aan de oceaan en de oppervlakkige seks die hij heeft met kennissen. Als zijn partner zwanger wordt, vindt Steven een nieuw doel.


NieuwsFilm

meest populair