Daniel Craig heeft mogelijk cameo in 'Star Wars: The Force Awakens'

Of houdt Simon Pegg ons voor de gek?

Niemand minder dan Daniel Craig lijkt mogelijk een cameo te hebben in Star Wars: The Force Awakens. Dit onthulde Simon Pegg, in een interview met The Independent. Van Pegg wisten we al dat hij de set van de film van regisseur J.J. Abrams bezocht had, maar niet wat hij daar gezien had. Het leek er in elk geval op, dat hij een cameo zou hebben in de film.

Toen The Independent hem vervolgens vroeg of hij een Stormtrooper speelt, vertelde hij het volgende. ”Ik was geen Stormtroopers. Daniel Craig, hij wel. Maar dat had ik niet moeten zeggen,” Aldus Pegg. Waarop The Independent aan enkele bronnen dicht bij de productie vroeg wat er aan de hand was. Die vertelden dat Craig inderdaad een kleine cameo zou hebben in de film. ”Hij wilde een geheime rol, en was er tevreden mee als zijn naam niet op de posters zou staan. Fans zullen er veel plezier aan hebben om te ontdekken welk personage hij is.”

Overigens is het de vraag of Pegg met ons speelt of niet. Collider informeerde bij de acteur, die het volgende vertelde: "Waarom spring iedereen hier zo op? Het was afgelopen zomer een gerucht, toch? Ik las het in de krant. Het kan net zo goed onwaar zijn, net als al die andere geruchten, zoals dat Cumberbatch en Cruise erin zitten."

Er zitten dus nog wat haken en ogen aan het verhaal. Een visuele bevestiging van het bovenstaande zullen we, als Craig inderdaad een Stormtrooper zou spelen, in elk geval nooit krijgen. Het is nu dus aan de hoofdrolspelers in dit artikel om de boel nog eens toe te lichten. Wat denken jullie?



NieuwsFilm

meest populair