TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Pain & Gain (2013)

Zaterdag 16 mei om 20:00 op RTL5

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris) krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.
Bekijk de afbeelding

Faster (2010)

Zondag 17 mei om 20:00 op RTL7

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zich enkele jaren op familiekomedies en avonturenfilms geconcentreerd, maar keert nu weer terug naar zijn roots: keiharde actie. In Faster, onder regie van George Tillman, Jr. (Notorious, Men of Honour), speelt Dwayne een man die bekend staat als 'Driver'. Hij zoekt zoekt wraak tegen de mannen die zijn broer in een verkeerd uitgelopen roofoverval hebben vermoord en hem voor halfdood hebben achtergelaten. Ondertussen wordt hij gevolgd door een politieman en een manisch depressieve moordenaar.
Bekijk de afbeelding

The Last Stand (2013)

Maandag 18 mei om 20:30 op Veronica

Voormalig LAPD-agent Owens (Arnold Schwarzenegger) heeft zich overgegeven aan het simpele leven in het kleine dorpje Sommerton Junction na een gefaalde operatie die zijn partner gehandicapt achterliet. Owens verdrijft zijn tijd daar door zich met kleine overtredingen bezig te houden als de aangewezen sheriff. Hij wordt uit zijn dagelijkse routine gehaald als er vlakbij een spectaculaire ontsnapping plaatsvindt, waarbij een drugsbaron samen met zijn bendeleden en een aantal gijzelaars in een gepantserde wagen ontsnappen. De drugsbaron besluit richting Mexico te reizen om aan de Amerikaanse autoriteiten te ontsnappen. Het enige dat hem nog in de weg staat om de grens te bereiken, is het dorpje Sommertown Junction, bewaakt door sheriff Owens.
Bekijk de afbeelding

Iron Sky (2012)

Dinsdag 19 mei om 20:30 op RTL7

Ver weg, op de schaduwzijde van de maan, wonen de allerlaatste nazi's. Hun nieuwe Führer Wolfgang Kortzfleisch maakt al sinds 1945 plannen om de aarde te veroveren. Renate Richter, de hoogblonde verloofde van Kortzfleisch' opvolger Klaus Adler, bereidt de raszuivere nazi-kindertjes voor op hun toekomst als overheersers. Hun enige probleem is... de raket die ze naar de aarde moet brengen doet het niet. Helaas brengt een klein object in de bagage van de Amerikaanse astronaut James Washington daar verandering in. En dus klinkt het: Antreten! Operation Iron Sky, forwärts!
Bekijk de afbeelding

Kon-Tiki (2012)

Woensdag 20 mei om 20:30 op RTL7

De film vertelt het verhaal van de legendarische Noorse ontdekkingsreiziger Thor Heyerdal. Hij reisde samen met zijn vrouw, kinderen en een vijftal onervaren bemanningsleden op een balsahouten vlot in 1947 van Peru naar Polynesië, om te bewijzen dat Zuid-Amerikanen zich in Polynesië hadden gevestigd.
Bekijk de afbeelding

Wrath of the Titans (2012)

Donderdag 21 mei om 20:30 op Veronica

Tien jaar na zijn heroïsche overwinning op de monsterachtige Kraken, probeert Perseus, halfgodzoon van Zeus, een rustiger leven te leiden als visser en alleenstaande vader van zijn tienjarige zoontje Helius. Ondertussen vindt er een machtsstrijd plaats tussen de goden en de Titanen. Perseus kan zijn roeping niet negeren als Hades een deal sluit met Kronos om Zeus gevangen te nemen. Samen met koningin Andromeda, Poseidons halfgodzoon Argenor en de gevallen god Hephaestus , gaat Perseus op reis naar de onderwereld in een poging Zeus te bevrijden, de Titanen te verslaan en de mensheid te redden.
Bekijk de afbeelding

Only God Forgives (2013)

Vrijdag 22 mei om 22:00 op NPO3

In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julian die in Bangkok woont. Samen met zijn broer Billy runt hij een Thaise boksschool, die als dekmantel fungeert voor hun drugshandel richting Europa. Hun succesvolle handeltje wordt echter bruut verstoord als Billy wordt vermoord. Moeder Jenna, tevens een gevreesde naam in de onderwereld, komt naar Bangkok om de dood van haar zoon met veel geweld te wreken.


NieuwsFilm

meest populair