Bioscoopreleases week 19

Met o.a. Mad Max: Fury Road en Pitch Perfect 2.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Mad Max: Fury Road (2015)


Opgejaagd door zijn turbulente verleden, gelooft Mad Max dat de beste manier om te overleven, in eenzaamheid ligt. Toch voegt hij zich bij een groep, die door de Wasteland vluchten in een War Rig, bestuurd door een elitaire Imperator, Furiosa. Ze ontsnappen van een citadel, getiranniseerd door Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars gestolen is. Woedend, stuurt de krijgshuur al zijn bendes op hen af en achtervolgt hij hen in een Road War.
Bekijk de afbeelding

Pitch Perfect 2 (2015)


De meiden Jesse en Beca zijn afgestudeerd. Ze naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.
Bekijk de afbeelding

Tokyo Story (1953)


Tokyo Monogatari uit 1953 is een film van de Japanse meester Yasujiro Ozu, die faam maakte met de manier waarop hij de levens van doodgewone mensen in beeld bracht. Tokyo Monogatari gaat over een ouder echtpaar, dat naar de hoofdstad Tokyo trekt om de kinderen op te zoeken. De ontvangst is verre van warm, waarmee Ozu meteen ook de generatiekloof aankaart.
Bekijk de afbeelding

Ventoux (2015)


Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de "spoken" uit het verleden zich aandienen. In een hedendaagse en herkenbare mix van hilariteit en weemoed overwint de vriendschap, die juist door dat verleden een vriendschap voor het leven blijkt.
Bekijk de afbeelding

52 Tuesdays (2013)


De moeizame weg die de 16-jarige Billie volgt naar de onafhankelijkheid wordt nog moeilijker als ze aan haar moeder vertelt van geslacht te willen wisselen. Hun tijd samen wordt plotseling begrensd tot dinsdagmiddagen.
Bekijk de afbeelding

Melody (2014)


De jonge Melody besluit draagmoeder moeder te worden voor een rijke Engelse dame (Emily) in ruil voor een grote som geld. Emily dwingt de wat onstabiele Melody bij haar in te trekken. Op het eerste gezicht lijken de werelden van de twee vrouwen ver van elkaar verwijderd, maar tot hun verbazing groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Totdat het noodlot toeslaat en de geschiedenis zich dreigt te herhalen.


NieuwsFilm

meest populair