TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Buried (2010)

Zaterdag 9 mei om 20:30 op SBS9

Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...
Bekijk de afbeelding

The Bucket List (2007)

Zondag 10 mei om 20:30 op NET5
Regie: Rob Reiner

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beide nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.
Bekijk de afbeelding

Argo (2012)

Maandag 11 mei om 20:30 op Veronica

Argo is gebaseerd op een artikel uit 2007 dat werd geplaatst in het tijdschrift Wired. Hierin werd het waargebeurde verhaal verteld over hoe de CIA in 1979 Amerikaanse burgers uit Tehran in Iran redde, door te doen alsof er een sciencefiction film werd gemaakt.
Bekijk de afbeelding

World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Dinsdag 12 mei om 20:30 op RTL7

Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een leger sergeant (Aaron Eckhart) en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen. Hij en zijn team vormen in de straten van Los Angeles de eerste en laatste verdedigingslinie tegen deze onbekende, maar zeer gevaarlijke strijdkrachten.
Bekijk de afbeelding

The Rebound (2009)

Woensdag 13 mei om 20:30 op NET5

Sandy is een alleenstaande moeder die in New York woont. Ze laat haar oog vallen op haar buurman Aram van vijfentwintig en dat heeft zowel romantische als komische gevolgen...
Bekijk de afbeelding

Pitch Perfect (2012)

Donderdag 14 mei om 20:30 op NET5

Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het "International Championship of Collegiate A Capella" (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. Divisi krijgt echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeerd en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.
Bekijk de afbeelding

World War Z (2013)

Vrijdag 15 mei om 20:30 op RTL5

Lane is een VN-medewerker die rond de wereld reist in een race tegen de klok om een zombiepandemie te stoppen. Zombies dreigen namelijk de volledige wereld over te nemen, en Lane werkt zich uit de naad dit te voorkomen.


NieuwsFilm

meest populair