TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Flight (2012)

Zaterdag 2 mei om 20:00 op RTL5

In de film speelt Washington de rol van een aan alcohol en drugs verslaafde piloot die door zijn eigen schuld bijna een vliegtuig laat neerstorten. Op het nippertje weet hij zichzelf en de passagiers echter te redden van een zekere dood. De film richt zich op de pogingen van de piloot om van zijn verslavingen af te komen.
Bekijk de afbeelding

Bad Boys II (2003)

Zondag 3 mei om 20:00 op RTL7

De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus (Martin Lawrence) niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike (Will Smith)...
Bekijk de afbeelding

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

Maandag 4 mei om 20:30 op SBS6

Er ontstaat een verboden vriendschap tussen Bruno - zoon van een Nazi-commandant - en de Joodse Shmuel die gevangen zit in een concentratiekamp. De twee zijn fysiek van elkaar gescheiden door een hek van prikkeldraad, maar hun vriendschap groeit en hun levens zullen altijd met elkaar verbonden zijn.
Bekijk de afbeelding

District 9 (2009)

Dinsdag 5 mei om 20:30 op RTL7

De Aarde is door buitenaardsen gevonden. Echter de mensheid heeft dit buitenaardse ras als tweederangsburgers ondergebracht in getto's in Zuid-Afrika. Ze krijgen steun van een overheidsfunctionaris wanneer deze hun biotechnologie ontdekt.
Bekijk de afbeelding

The Descendants (2011)

Woensdag 6 mei om 20:30 op RTL8

Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.
Bekijk de afbeelding

Brokeback Mountain (2005)

Donderdag 7 mei om 20:30 op SBS9
Regie: Ang Lee

Twee jonge mannen ontmoeten elkaar in de zomer van 1963 en komen tot een onverwachte band. Ze hoeden samen schapen op Brokeback Mountain. Als de klus er op zit gaan ze ieder hun weg en brengen langzamerhand orde in hun bestaan. Een hernieuwde kennismaking, jaren later, brengt alles aan het wankelen. De gevolgen van de diepe band, die nog steeds blijkt te bestaan, dreunen door. De kracht van de liefde wordt danig op de proef gesteld.
Bekijk de afbeelding

The Brothers Bloom (2008)

Vrijdag 8 mei om 22:05 op NPO3

De gebroeders Bloom behoren tot de wereldtop als het gaat om de kunst van het oplichten. Samen met hun vrouwelijke partner bezwendelen ze al jaren menig rijk persoon, maar de jongste van de broers heeft er genoeg van en besluit dit leven op te geven. Hij wordt echter overgehaald tot een laatste klus, het oplichten van een excentrieke miljonair, maar hierdoor krijgt hij problemen met zijn geliefde.


NieuwsFilm

meest populair