Nieuwe one-sheet toont alle hoofdpersonen 'Terminator: Genisys'

Maar onthult ook meteen een belangrijk plotpunt.

Er is een gloednieuwe one-sheet vrijgegeven voor actiefilm Terminator: Genisys. Deze toont een belangrijke spoiler van de film, die eerder in een trailer onthuld werd. Vermoedelijk had Paramount het geheel verborgen gehouden, als de reacties op de eerste beelden een stuk beter waren ontvangen. Dat mocht niet het geval zijn en ogenschijnlijk om die reden werd de marketing omgegooid.

Enfin, hieronder eerst de gloednieuwe one-sheet, waarop alle hoofdpersonen van de film te zien zijn. We zien Arnold Schwarzeneggers T800 en Emilia Clarke's Sarah Connor, Jason Clarke’s John Connor en Jai Courtneys Kyle Reese.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/1255f6d.jpg][/url]

In Terminator: Genisys wordt Kyle Reese door John Connor terug naar 1984 gestuurd om zijn moeder te redden en zodoende een verschrikkelijke toekomst te voorkomen. Het is echter niet allemaal wat het ooit eens was, de wereld is veranderd. Connors moeder, Sarah, is bijvoorbeeld al op de hoogte van het gevaar dat het op haar heeft voorzien. Zij wordt door een verouderde Terminator bijgestaan, die haar opgeleid heeft om de toekomstige gevaren het hoofd te kunnen bieden.



NieuwsFilm

meest populair