DVD releases week 17

Met o.a. The Imitation Game en Exodus: Gods and Kings.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Imitation Game (2014)


The Imitation Game vertelt het verhaal over het leven en het werk van een van de grootste onbekende helden uit de Britse geschiedenis, namelijk Alan Turing. Turing was een pionier op het gebied van computertechniek en de befaamde kraak van de Duitse Enigma-code wordt aan hem toegekend. In de film voeren Turing en zijn briljante team een race tegen de klok in hun geheime kantoor Bletchley Park, tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog.
Bekijk de afbeelding

Plastic (2014)


Vier mannen doen aan creditcardfraude. Op een dag stelen ze geld van een sadistische gangster en moeten de heren heel snel aan vijf miljoen pond zien te komen. Om hun schuld in te lossen besluiten ze diamanten te gaan stelen.
Bekijk de afbeelding

Exodus: Gods and Kings (2014)


Mozes werd als vondeling geadopteerd door de zus van de Egyptische Farao en opgevoed als zoon van de Egyptische koninklijke familie. Nadat zijn broer Ramses lucht krijgt van zijn Joodse identiteit, moet Mozes vluchten. Hij keert terug, met het verzoek dat Egypte het volk van Israël vrijlaat. Dat gebeurt niet en als gevolg daarvan breken de legendarische Bijbelse plagen los.
Bekijk de afbeelding

The Guest (2014)


David is een soldaat die op een dag voor de deur staat van de familie van een andere soldaat die is heengegaan. David claimt dat hij erbij was toen hun zoon overleed, waarna de familie hem in hun huis welkom heet. Het duurt echter niet lang voordat er verdachte dingen gebeuren.
Bekijk de afbeelding

Ribbit (2014)


Ribbit is een kikker met een identiteitscrisis. Hij houdt er namelijk helemaal niet van om rond te springen en hij haat water. Andere kikkers niet. Hierdoor voelt hij zich buitengesloten en begint hij zich steeds meer levensvragen te stellen. Hij gaat op reis, op zoek naar zichzelf. Ribbit wordt bijgestaan door zijn beste vriend, een vliegende eekhoorn.


NieuwsFilm

meest populair