'Chris Evans en Jeremy Renner vinden Black Widow een slet'

De acteurs kregen veel kritiek via Twitter.

Chris Evans (The Avengers, Captain America: The Winter Soldier) en Jeremy Renner (American Hustle, The Bourne Legacy) hebben hun excuses aangeboden nadat ze het personage Black Widow uit Avengers: Age of Ultron tijdens een interview met DigitalSpy een 'slet' en een 'hoer' noemde. Volgens de acteurs ging het om een grap.

"Gisteren zijn wij gevraagd naar de geruchten dat Black Widow zowel een relatie wil met Hawkeye, als met Captain America. We hebben daar antwoord op gegeven op een kinderachtige en beledigende manier,” verexcuseert Evans zich achteraf in een verklaring.

Tijdens een interview met DigitalSpy noemden de acteurs het personage van Scarlett Johansson (Lost in Translation, Her) een 'slet'. "Ik ging net zoiets zeggen,” aldus Evans lachend, nadat Renner het woord gebruikte. "Ze is een hoer!" De acteurs kregen via sociale media veel kritiek te verduren. Twitteraars vonden de opmerkingen van de acteurs beledigend en onnodig.

"Het was niet serieus bedoeld, op welke manier dan ook. Het was gewoon even een grapje tijdens een vermoeiende en hectische persdag,” verexcuseert Renner zich in zijn reactie.



NieuwsFilm

meest populair