Patrick Dempsey geschorst om divagedrag

De acteur zal mogelijk helemaal niet meer terugkeren in Grey's Anatomy.

Patrick Dempsey's tijd in de serie Grey's Anatomy is mogelijk binnenkort helemaal afgelopen. Shonda Rimes, de bedenker van de serie, is klaar met de acteur.

Patrick, die al sinds het begin van de serie de rol van Dr. Derek Shepherd heeft, was afgelopen november al gedeeltelijk uit de serie geschreven en heeft momenteel alleen nog een gastrol.

Een bron heeft nu eindelijk verteld waarom deze plotse verandering heeft plaatsgevonden. "Patrick gedroeg zich als een diva en had vaak onenigheden met Shonda. Zij heeft hem toen tijdelijk geschorst, en nu is het zo dat hij mogelijk ook niet meer terugkeert in de serie."

"Met alle problemen die in het verleden al plaats hebben gevonden met onder andere Katherine en Isaiah is er geen ruimte meer in de serie voor probleemgevallen," aldus de bron.

Isaiah Washington werd in 2007 ontslagen, naar verluidt omdat hij ruzie had met Patrick Dempsey en een nare opmerkingen had gemaakt over T.R. Knight. Vervolgens in 2008 veroorzaakte Katherine Heighl ophef toen ze afstand nam van de Emmy-nominatie voor de serie, omdat ze het script niet goed genoeg vond.

De woordvoerder van Patrick ontkent de geruchten.

NieuwsFilm

meest populair