Bioscoopreleases week 15

Met o.a. The Water Diviner en Run All Night.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Water Diviner (2014)


Een vader gaat in 1919 op zoek naar zijn drie zoons die zijn verdwenen na de slag om Gallipoli, een van de grootste geallieerde mislukkingen van de Eerste Wereldoorlog.
Bekijk de afbeelding

Run All Night (2015)


Een ouder wordende huurmoordenaar wordt gedwongen het op te nemen tegen zijn brute voormalige baas, om zijn van hem vervreemde zoon en familie te beschermen.
Bekijk de afbeelding

La famille Bélier (2014)


In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij ontdekt dat ze geweldig kan zingen, maar worstelt met haar puberteit en de handicap van haar familie. Paula blijft haar droom echter koesteren en zal dit zangtalent al snel benutten.
Bekijk de afbeelding

Lilting (2014)

Regie: Hong Khaou

Een moeder rouwt in Londen om de vroegtijdige dood van haar zoon. Haar wereld is ingestort en wordt nog meer verstoord door de aanwezigheid van een vreemdeling. Ze begrijpen elkaar niet en moeten aan de hand van een vertaler hun herinneringen aan de man van wie ze allebei zielsveel hielden reconstrueren.


NieuwsFilm

meest populair