TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Invictus (2009)

Zaterdag 18 april om 20:45 op Eén

De film gaat over legende Nelson Mandela die voor en na de officiële val van de apartheid in 1990, het jaar dat Mandela vrijkwam, streed tegen deze rassenscheiding die plaatsvond in Zuid-Afrika. Mandela werd in 1994 president van Zuid-Afrika en was in 1995 het publieke gezicht van de Rugby World Cup. Hij greep dit toernooi aan om het verdeelde land te verenigen.
Bekijk de afbeelding

Gambit (2012)

Zondag 19 april om 20:30 op NET5

Harry Dean, een Britse kunstconservator, heeft het ingenieuze plan uitgewerkt om de rijkste man van Engeland een vervalst schilderij van Monet te verkopen. Daarbij betrekt hij de knappe Texaanse cowgirl PJ Puznowski in het complot. In haar ziet hij de perfecte partner, tot hij verliefd op haar wordt en de plannen in duigen lijken te vallen.
Bekijk de afbeelding

The Avengers (2012)

Maandag 20 april om 20:30 op Veronica

Nick Fury, de directeur van S.H.I.E.L.D., verzamelt een groep superhelden, waaronder Iron Man, Thor, Captain America en the Hulk om te strijden tegen Thor's broer Loki, die nadat hij aan het eind van de film Thor in de vortex viel weer op Aarde is beland en erop uit is die te veroveren.
Bekijk de afbeelding

The Count of Monte Cristo (2002)

Dinsdag 21 april om 20:30 op Veronica

Wanneer de matroos Edmond Dantes door zijn vriend wordt verraden, en vervolgens onschuldig gevangen wordt gehouden, kan hij alleen nog maar aan wraak denken. Met behulp van een mede-gevangene ontsnapt hij en gaat hij op zoek naar de Schat van Monte Cristo om zijn plan uit te kunnen voeren.
Bekijk de afbeelding

2012 (2009)

Woensdag 22 april om 20:30 op RTL7

Een wetenschapper ontdekt in 2009 dat er 'iets' mis is met de deeltjes die de zon uitstraalt. Dat 'iets' zal leiden tot een groot aantal allesvernietigende rampen. Die rampen zullen plaatsvinden in het jaar 2012, rond de tijd dat de Maya kalender afloopt. Omdat de grote overheden van de wereld voorkennis hebben, kan men proberen zoveel mogelijk mensen te redden. In alle tumult die ontstaat probeert Jackson Curtis samen met zijn familie de rampen te overleven.
Bekijk de afbeelding

The Man in the Iron Mask (1998)

Donderdag 23 april om 20:30 op Veronica

De legendarische drie musketiers, inmiddels gepensioneerd, kunnen de wreedheid van koning Lodewijk XIV niet langer aanzien en willen in het geheim zijn plaats laten innemen door een man wiens identiteit strikt geheim is.
Bekijk de afbeelding

Walk the Line (2005)

Vrijdag 24 april om 22:00 op NPO3

Country-legende Johnny Cash (Joaquin Phoenix) vertrekt naar Memphis waar countrymuziek nog in de kinderschoenen staat. Naarmate hij steeds bekender wordt en dus geld begint te verdienen komt hij in contact met grote sterren zoals Elvis Presley. Maar de roem wordt Johnny te veel en hij raakt aan de drugs.


NieuwsFilm

meest populair