Bruce Jenner riskeert rechtszaak om auto-ongeluk

Het ongeluk had fatale gevolgen voor een andere bestuurder.

Bruce Jenner riskeert alsnog een rechtszaak om het dodelijke ongeluk waarbij hij in februari betrokken was.

Op de snelweg bij het Californische Malibu was de vroegere stiefvader van Kim Kardashian op een voorligger gereden die daardoor op een andere rijbaan terechtkwam. Het 70-jarige slachtoffer, Kim Howe, is bij dit ongeluk overleden en er waren nog zeven anderen die gewond zijn geraakt.

De politie heeft gelijk na deze gebeurtenis laten weten dat het ongeluk waarschijnlijk veroorzaakt werd door een Prius die om onbekende redenen stopte op de snelweg. Een Lexus botste daardoor op de Prius, waarna Bruce Jenner weer op de Lexus van Kim Howe botste.

Foto's verwijderd

Hoewel Kim Howe volgens enkele bronnen geen relatie had met haar stiefkinderen, maken zij toch gebruik van hun recht om een rechtszaak aan te spannen tegen de realityster. De man van het slachtoffer is in 2003 overleden en zij heeft naast haar stiefkinderen geen andere familieleden meer. Het lijkt erop dat de stiefkinderen met de rechtszaak een schadevergoeding van Jenner proberen te krijgen. Zij hebben na het overlijden van Kim Howe geen erfenis gekregen. Wel had zij een fonds ter waarde van enkele miljoenen dollars welk volledig aan goede doelen is geschonken.

Er gingen enkele geruchten rond dat Bruce had zitten sms'en tijdens het ongeluk, maar na verder onderzoek is gebleken dat hij met een sigaret in zijn hand achter het stuur zat.

NieuwsFilm

meest populair