Top 5: Deadpool, grootse trailers, Suicide Squad, Tron: Ascension en Pooh

En de opvallendste 1 april grappen!



Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. 'Deadpool' krijgt R-Rating
De fans van Deadpool worden op hun wenken bediend. Alles wijst erop dat de X-Men spin-off een bikkelharde film wordt die recht doet aan de comics rond het Marvel-personage. Afgelopen weken werd er wat onrust gezaaid over de beoogde leeftijdsgrens, maar van de week liet hoofdrolspeler Ryan Reynolds op een passende manier weten dat Deadpool Rated R wordt.


Bekijk de afbeelding 2. Ze komen eraan: trailers The Force Awakens en Dawn of Justice
Het zijn de grootste films van dit moment: Star Wars: The Force Awakens en Batman v Superman: Dawn of Justice. Van de eerste verscheen al een teaser en de fans hopen al maanden op een eerste blik op de DC-film. Volgende maand is het raak! Begin mei volgt de trailer van Star Wars en twee weken later volgt die van de grootse Batman (en Superman) film.


Bekijk de afbeelding3. Killer Croc gecast in 'Suicide Squad'
Als we Batman v Superman hebben gezien, dan maken we ons op voor een volgende DC-film: Suicide Squad van David Ayer. En we krijgen in die film heel wat 'villains' / comic-personages te zien: Harley Quinn, Enchantress, Boomerang, Deadshot, The Joker, Rick Flagg, Amanda Waller, King Shark, Lex Luthor en dus ook Killer Croc.


Bekijk de afbeelding4. 'Tron 3' gaat 'Ascension' heten
Met een wereldwijde opbrengst van $400 miljoen leek het er niet op dat het prijzige Tron Legacy een vervolg zou krijgen. Zo nu en dan verschenen er berichten, maar opeens was daar de hoopvolle bevestiging voor de fans van de sci-fi film. De opnames starten nog dit jaar en de titel is bekend: Tron: Ascension.


Bekijk de afbeelding 5. Disney maakt live-action 'Winnie The Pooh'
Walt Disney heeft grootse filmplannen met de gekochte merken Star Wars, Marvel en Pixar en hun eigen attractiepark-creaties. Nu is ook Winnie The Pooh aan de beurt. Al in 1961 kocht Disney de rechten van de verhalenreeks van A.A. Milne. Het is bijna ondenkbaar dat we Pooh beer in CGI zullen gaan zien. Mogelijk een verlate 1 april-grap, mogelijk waarheid.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: 1 april grap
Een goede 1 april-grap is niet zo makkelijk. FilmTotaal verbond Carice van Houten aan de superheldenfilm Captain Marvel (2018). Uiteraard waren er meer filmgerelateerde April Fools': de Force bestaat, Wonder Womans onzichtbare vliegtuig, Trailer 'Fast to the Future', Phase 9 en Mad Max Power Wheels. Heb jij een andere/betere gezien?


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
- The Gift - Joel Edgerton is een engerd
- Masterminds - Zach Galifianakis steelt $17 miljoen
- Mad Max: Fury Road - De wereld op zijn kop
- Poltergeist - Remake van de klassieker
- Straight Outta Compton - De raphelden van toen

NieuwsFilm

meest populair