Hilary Duff gedesillusioneerd door de liefde

Duff gelooft niet meer in eeuwige liefde.

Hilary Duff (The Perfect Man, Material Girls) zegt, door haar scheiding met Mike Comrie, het geloof in de eeuwige liefde verloren te hebben. Dat vertelde de actrice tijdens een interview met Cosmopolitan.

"Ik wil niet bitter overkomen want dat ben ik absoluut niet, maar ik geloof gewoon niet meer in 'voor altijd' met iemand samen zijn,” zegt Duff. Comrie en Duff kondigden de scheiding aan in januari 2014 en werd vorige mand afgerond. Ze hebben samen een zoontje van 3 jaar.

"In een langdurige relatie gebeuren soms dingen die je niet altijd kan bevechten,” aldus Duff. "Een huwelijk van twintig jaar moet qua prestatie heel goed voelen, maar in de praktijk worden er in een huwelijk vaak grote offers gemaakt."

Volgens Duff is de relatie met Comrie jarenlang geweldig geweest, maar zijn ze langzaamaan uit elkaar gegroeid. "We waren zo verliefd in het begin, dat we erg graag wilden trouwen. Achteraf gezien was dat misschien was een foute keuze, ik was nog zo jong." De actrice benadrukt dat ze nog steeds een goede band heeft met haar ex-man. "Ik ben blij dat we het zo netjes hebben kunnen afhandelen."

NieuwsFilm

meest populair