Top 5: Alien 5, Aquaman, Indiana Jones, Fifty Shades en De Nieuwe Wildernis 2

Plus de meest opvallende trailers van afgelopen week!

Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Neill Blomkamp maakt officieel de vijfde 'Alien'-film!
Na de matige Predator-crossovers en het mild ontvangen Prometheus (2012) kunnen we weer uitkijken naar een échte Alien-film. District 9-regisseur Neill Blomkamp gaat aan de slag met eigen concept-art en een eigen verhaal. Alien-icoon Sigourney Weaver droeg bij aan het concept en is mogelijk ook van de partij. Goed nieuws voor de fans!


Bekijk de afbeelding2. Eerste officiële blik op Aquaman uit 'Batman v Superman: Dawn of Justice'!
Opnieuw kregen we een eerste blik op een superheld uit de Batman v Superman-film. Dit keer is het Aquaman, ingevuld door Jason Momoa. Ondanks dat hij niet lijkt op de voornaamste Aquaman uit de comics, zal hij waarschijnlijk indruk gaan als beschermer van de 'Seven Seas'.


Bekijk de afbeelding 3. Steven Spielberg wil 'Indiana Jones'-film met Chris Pratt regisseren
Al jaren wordt er gesproken over Indiana Jones 5. Eenvoudig zal dit niet worden, aangezien het laatste vervolg - The Kingdom of the Crystal Skull uit 2008 - niet bepaald goed werd ontvangen door de fans. Regisseur Steven Spielberg heeft echter al ideeën en wil Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt in de titelrol?


Bekijk de afbeelding4. 'Fifty Shades of Grey' groot succes, troebele toekomst
Er werden meer dan 100 miljoen boeken verkocht en nu is ook de verfilming een doorslaand succes. Toch is de toekomst nog niet zo zeker. Er was deze week nieuws te melden rond het standpunt van zowel de regisseur als de auteur. Het eerste deel dendert ondertussen vrolijk voort, in de States en in Nederland.


Bekijk de afbeelding 5. Vervolg 'De Nieuwe Wildernis' in september in de bioscoop
De natuurfilm De Nieuwe Wildernis van regisseurs Mark Verkerk en Ruben Smit was in 2013 een enorm succes. Geen wonder dat er een "vervolg" komt. Afgelopen week werd bekend dat er zelfs twee films verschijnen. Aankomende september verschijnt Holland, natuur in de delta en in 2017 volgt er een film over de natuur in het Waddengebied.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: New Line komt met 'Shaft' reboot
De creativiteit van Hollywood heeft wederom een deukje opgelopen. New Line gaat een nieuwe Shaft maken. Nog geen 15 jaar geleden stapte Samuel L. Jackson in de huid van het personage dat Richard Roundtree in 1971 voor het eerst invulde. Dit is uiteraard geen wereldnieuws, maar wel één van de opvallende berichten tijdens een wat matig filmnieuwsweekje.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
- Elephant Song
- Infinitely Polar Bear
- Spring
- Superfast!
- Victoria


Wat vond jij het beste, verrassendste of leukste nieuws?
Laat het hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair