Top 5: Spider-Man, Crimson Peak, Spectre, Alien en Deadpool

Plus de meest opvallende trailers van afgelopen week!

Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Officieel: Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe!
Het hing al in de lucht, maar toch onverwacht verscheen afgelopen week het nieuws dat Spider-Man te zien zal in het Marvel Cinematic Universe. Ook krijgen Marvel en Kevin Feige een hand in een compleet nieuwe Spider-Man film, met een nieuwe hoofdrolspeler. Dit nieuws neemt niet weg dat Sony doorgaat met eerdere plannen.


Bekijk de afbeelding2. Eerste trailer Guillermo del Toro's 'Crimson Peak'
Jarenlang was Guillermo del Toro betrokken bij de Hobbit-films. Dit zorgde ervoor dat zijn een na laatste film (Hellboy II) stamt uit 2008. De regisseur gaat er nu helemaal voor en na de blockbuster Pacific Rim (2013) zien we dit jaar zijn Crimson Peak, waarvoor hij het script al zo'n acht jaar geleden afrondde. Gisteren verscheen de fraaie teaser trailer.


Bekijk de afbeelding 3. Eerste officiële foto 'Spectre'
Van de meeste blockbusters van 2015 hebben we al officiële beelden gezien. Het wachten was nog op een eerste indruk op de eerstvolgende James Bond-film. Afgelopen week verscheen er dan eindelijk een eerste officiële foto uit de film, met Daniel Craig als 007 in de sneeuw. Ook werd er een achter-de-schermen video vrijgegeven.


Bekijk de afbeelding 4. Neill Blomkamp zegt dat Fox zijn 'Alien' wil maken
Volgend jaar moet het vervolg op Prometheus in de bioscoop verschijnen. De soort van Alien-prequel werd echter niet zo denderend ontvangen en het is afwachten wat Ridley Scott doet met het vervolg. Fox lijkt zich al klaar te maken voor een vijfde Alien-film, mogelijk met twijfelende, maar creatieve Chappie en District 9-regisseur Neill Blomkamp aan het roer.


Bekijk de afbeelding5. Gina Carano gecast als Angel Dust in 'Deadpool'!
Naast dat Ryan Reynolds ons een blik schonk op zijn nieuwe kostuum voor in Deadpool, werd bekend dat Gina Carano in de X-Men spin-off te zien zal zijn. Ze speelt de rol van de mutant Angel Dust. Ook Colossus maakt zijn opwachting, in Days of Future Past nog gespeeld door Daniel Cudmore. Al met al goed nieuws voor de fans van 'Merc With a Mouth'.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: Berlinale 2015
Tot en met vandaag vindt het internationaal filmfestival van Berlijn plaats. Michelle Iwema deed voor Filmtotaal verslag vanaf het festival en zag Knight of Cups, sprak met James Franco, hoorde vele sterren spreken en maakte een ware Fifty Shades-hype mee. Lees haar verslag na op de speciale Berlinale 2015-pagina.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
- Aloha
- Hot Pursuit
- Hitman: Agent 47
- The Man From U.N.C.L.E.
- Straight Outta Compton


Wat vond jij het beste, verrassendste of leukste nieuws/trailer?
Laat het hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair