Top 5: Super Bowl spots, Ben-Hur, Poltergeist, Martin Koolhoven en Magic Mike XXL

De meest opvallende berichten van afgelopen week!

Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Heel veel Super Bowl spots
Begin deze week verschenen er tijdens de jaarlijkse Super Bowl de nodige previews van aankomende blockbusters. De meest opvallende beelden waren te zien in de spots van Jurassic World, Fast & Furious 7 en Tomorrowland. Maar er verschenen er nog veel meer! Check alle Super Bowl spots in het overzicht.


Bekijk de afbeelding 2. Opnames 'Ben-Hur' remake van start
De recycle machine heeft een nieuw hoogtepunt bereikt door de filmklassieker Ben-Hur te remaken. Met namen als Jack Huston, Morgan Freeman, Toby Kebbell en Rodrigo Santoro moet Timur Bekmambetov (Abraham Lincoln: Vampire Hunter) zich van zijn beste kant laten zien. De kans op falen is enorm. Onlangs startte Bekmambetov de opnames.


Bekijk de afbeelding 3. Teaser trailer & poster 'Poltergeist'
Eveneens een remake. De eerste beelden uit de nieuwe Poltergeist van Gil Kenan laten zien dat er niet veel van Tobe Hoopers genreklassieker wordt afgeweken. Ondanks dat de meesten redelijk sceptisch zijn over de zoveelste horror-remake, kan niet ontkend worden dat de teaser trailer er netjes uit ziet. Heb jij de teaser al gezien?


Bekijk de afbeelding4. Koolhoven cast Mia Wasikowska en Guy Pearce in 'Brimstone'
In 2008 wist Martin Koolhoven indruk te maken met Oorlogswinter a.k.a. Winter in Wartime. Toch stortte hij zich niet meteen op een nieuw project. In 2013 werd bekend dat hij een Engelstalige western zou gaan regisseren. Het bleef vervolgens lang stil, maar nu is duidelijk dat hij Mia Wasikowska en Guy Pearce mag rekenen tot de cast van Brimstone.


Bekijk de afbeelding5. Eerste trailer 'Magic Mike XXL'
Dit is niet de titel die direct de aandacht geniet van het mannelijke publiek. Toch is de kans groot dat de opvolger Magic Mike XXL een enorm kassucces wordt. Het eerste deel kostte slechts $7,0 miljoen en haalde een maar liefst $167,2 miljoen op, waarvan 73 procent afkomstig is van vrouwelijke publiek. Channing Tatum introduceerde de eerste trailer.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: Netflix investeert 1 miljard dollar
Het in 1997 opgerichte Netflix heeft circa 60 miljoen abonnees en zorgt er gelukkig voor dat het aanbod gestaag blijft groeien, ook via originele content. Dit jaar verschijnen er acht compleet nieuwe series en een eerste Netflix-film. Komende tijd pompt Netflix nog eens 1 miljard in voornamelijk eigen content en wereldwijde expansie.


Bekijk de afbeeldingVijf (andere) opvallende trailers...
- The Tribe
- Minions
- Lost River
- Fast & Furious 7
- Beyond the Reach


Wat vond jij het beste, verrassendste of leukste nieuws?
Laat het hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair