Lindsay Lohan klaagt Fox aan wegens laster

Het duo maakte grappen over Lohan's drugsgebruik.

Lindsay Lohan (Mean Girls, Georgia Rule) en haar moeder Dina slepen Sean Hannity en Michelle Field van Fox News voor de rechter. Het duo maakte grappen over vermoedelijk drugsverbruik van moeder en dochter.

In 2014 werd tijdens een televisie-uitzending gezegd dat moeder en dochter Lohan waarschijnlijk samen cocaïne snuiven. Mark Hay Heller, advocaat van de Lohans, verklaart tegenover US Weekly: "Tijdens de uitzending bracht mevrouw Field de opmerking 'Lindsay en haar moeder snuiven samen cocaïne' als een feit. Een incorrect feit." Lindsay en haar moeder eisen nu een schadevergoeding van Fox wegens laster en emotionele schade. Ook willen ze voorkomen dat Fox het fragment ooit nog zal uitzenden.

Fox News vindt de rechtszaak nogal overdreven. "We zullen deze zaak aanvechten. De opmerking is een jaar geleden tijdens een live-uitzending gemaakt door een studiogast. We hebben het fragment uit ons archief gewist en hebben ook op zender onze excuses aangeboden. Destijds wilden de Lohans geen geld zien, dus het verbaast ons dat ze dat blijkbaar nu wél willen."

NieuwsFilm

meest populair