Top 5: Fantastic Four, Birdman, M:I 5, Ghostbusters, Indominus Rex

De meest opvallende berichten van afgelopen week!

Hieronder de Top 5 van FilmTotaal van afgelopen week. Niet de meest gelezen, maar wel de meest opvallende (nieuws)berichten.

Bekijk de afbeelding 1. Teaser trailer 'The Fantastic Four'
Het duurde even, maar eindelijk was daar de teaser trailer van 20th Century Foxs The Fantastic Four, één van de drie superheldenfilm van 2015. Ondanks dat er een hoop gedoe is rond de film van Josh Trank wisten de eerste beelden redelijk te overtuigen. De teaser trailer nog een keer bekijken?


Bekijk de afbeelding 2. 'Birdman' winnaar bij PGA en SAG-awards
Het volop geprezen Boyhood lijkt voorbestemd om deze maand minimaal de Oscar te winnen voor Beste regie en waarschijnlijk ook Beste film. Toch is dit niet helemaal zeker meer, aangezien Birdman van Alejandro González Iñárritu de afgelopen periode flink indruk maakt. Meer weten? Check de artikelen rond de PGA en SAG-awards.


Bekijk de afbeelding 3. 'Mission: Impossible 5' vijf maanden eerder in de bioscoop!
Aan de lopende band worden er met allerlei uiteenlopende redenen reeds aangekondigde films uitgesteld. Paramount Pictures maakte een verrassende keuze door de vijfde Mission: Impossible met maar liefst vijf maanden te vervroegen. Uiteraard met één doel: Star Wars: The Force Awakens ontlopen. Check wanneer M:I 5 nu verschijnt.


Bekijk de afbeelding4. Cast & verschijningsdatum bekend voor 'Ghostbusters'
Sony Pictures zal van goeden huize moeten komen om de fans van de eerdere Ghostbusters-films tevreden te stellen. De studio maakt er namelijk een compleet andere film van door de hoofdrolspelers te vervangen door vrouwelijke acteurs. In de zomer van 2016 nemen ze het mogelijk op tegen Bill Murray en Peter Dinklage, de mogelijke slechteriken.


Bekijk de afbeelding5. Eerste blik op nieuwe dino Indominus Rex in 'Jurassic World'
Deze zomer wordt het waarschijnlijk weer bijzonder druk in de bioscoopzalen. Eén van de grootste releases is uiteraard Jurassic World. Er wordt wel een gok genomen. In de film zijn de dodelijke velociraptors getraind en krijgen we een zelfverzonnen dino, de Indominus Rex, te zien. Via enkele plaatsjes een eerste indruk.


Bekijk de afbeeldingEn we lazen ook: Streamingdiensten evenaren omzet 'fysieke markt'
Dvd- en Blu-Ray verzamelaars zijn het er uiteraard niet mee eens, maar de streamingdiensten rukken in een moordend tempo op. Het gevolg is dat de verkoop van Dvd- en Blu-Ray uitgaven slinkt. In 2015 wordt de macht van streamingdiensten alleen maar groter en het zal waarschijnlijk niet lang duren voor Dvd- en Blu-Ray uitgaven hetzelfde lot zullen treffen als de muziek cd. Lees het volledige artikel.

Wat vond jij het beste, verrassendste of leukste nieuws van afgelopen week?
Laat het hieronder weten!

NieuwsFilm

meest populair