Brad Pitt verliest vermogen tijdens potje poker

Volgens Angelina Jolie is het doorgestoken kaart.

Brad Pitt (Se7en, Fight Club) ging afgelopen week all-in tijdens een potje poker op het Sundance Film Festival. Helaas had Pitt het geluk niet aan zijn zijde en verloor hij in totaal 25.000 dollar (22.000 euro).

“Wat begon met één potje poker, werd al snel twee en later vijf spelletjes," vertelt een insider. ”Hij [Pitt, red.] vertelde zijn tegenspelers dat als zij zouden verliezen dat ze iets geks moesten. Als Pitt zelf zou verliezen, dan zou hij 25.000 dollar op tafel leggen.” Belofte maakt schuld. ”Toen er gedeeld werd en Brad zijn kaarten zag, begon hij te lachen. Hij zei dat hij de slechtste kaarten had,” aldus de bron.

Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Mr. & Mrs. Smith) denkt hier overigens heel anders over. Brad zou volgens haar helemaal niet zulke slechte kaarten hebben gehad. De man die bij hem aan tafel zat, had hem verteld dat hij twee kinderen op de universiteit had en dat zijn vrouw zwanger is van een derde. “Angelina denkt daarom dat Brad de kaarten expres op tafel zou hebben gegooid, hij zou haar namelijk meermaals hebben gezegd wat een aardige man het was en dat hij wel wat hulp kon gebruiken."

Pitt was aanwezig op het Sundance Film Festival om zijn nieuwe film True Story met James Franco (Pineapple Express, 127 Hours, This Is the End) te promoten.

NieuwsFilm

meest populair