Johnny Depp is op zoek naar betere kansen

De acteur heeft het gevoel niet de juiste aanbiedingen te krijgen.

Nu ook de film Mortdecai lijkt te gaan floppen volgens de media, overweegt Johnny Depp zijn agent te verlaten. Johnny zou Rick Yorn, de agent van Scarlett Johansson en Leonardo DiCaprio, hebben benaderd.

De acteur werd in 1988 door het agentschap van Tracey Jacobs gespot op de set van '21 Jump Street' en zit sindsdien bij de United Talent Agency. De laatste tijd zou de acteur het gevoel hebben dat hij niet de juiste aanbiedingen krijgt en is nu op zoek naar betere kansen.

Johnny Depp, die niet bekend staat om het volgen van het advies van agents bij het kiezen van rollen, sprak in 2005 zijn waardering uit voor Tracy Jacobs in een brief aan Variety.

"Je geloofde in mij toen niemand anders dat deed", aldus de acteur in de brief. "Je hielp mij door moeilijke tijden, terwijl anderen afhaakten."

Robin Baum, de woordvoerster van Johnny, heeft laten weten dat de geruchten niet waar zijn. Een bron wist te melden dat Johnny Tracy Jacobs als zijn agent wil houden, maar Rick Yorn als zijn manager wil aannemen.



NieuwsFilm

meest populair