Lindsay Lohan moet mogelijk weer de cel in

De actrice heeft zich niet gehouden aan de taakstraf.

Lindsay Lohan zou in de gevangenis terecht kunnen komen nu naar buiten is gekomen dat ze niet heeft voldaan aan haar taakstraf. De actrice moest 240 uur werken voor aankomende woensdag, maar is net over de helft.

De actrice kreeg de taakstraf, nadat ze in 2012 betrokken was bij een auto-ongeluk. Het is de tweede keer dat ze niet aan deze taakstraf kan voldoen: de rechter heeft haar in november extra tijd gegeven voor het maken van de uren.

De advocaat van Lindsay is volgens bronnen van plan de kerstvakantie in Londen te geven als reden voor het niet voldoen van de uren. Het werkcentrum waar de actrice aan de slag had moeten gaan met haar uren was twee weken dicht en dus was het in die tijd onmogelijk om de taakstraf te volbrengen.

Daarna werd de actrice ziek na een muggenbeet, waardoor ze een tijdje niet heeft kunnen werken. Die laatste reden zou volgens nog voor problemen kunnen zorgen: Lindsay besloot op vakantie te gaan naar Bora Bora in plaats van te werken aan haar uren en dus is de ziekte die ze daar opliep een risico om te noemen.

NieuwsFilm

meest populair