Marvel onthult toekomstplannen mogelijk begin november

Special rond Marvels 75-jarig bestaan zou 'Phase 3' bloot kunnen leggen óf de trailer van Avengers: Age of Ultron prijsgeven.

Dit jaar bestaat Marvel Comics 75 jaar en de afgelopen jaren weet de comic-producent grote successen te boeken met de filmversies van Marvel Studios en Walt Disney. In het kader van het jubileum zendt ABC begin november een special uit en hierin zouden mogelijk de toekomstplannen uit de doeken gedaan worden.

De special Marvel 75 Years: From Pulp to Pop! is een terugblik op het bestaan van Marvel en geeft dus een overzicht van de activiteiten van 1938 tot nu. Tevens wordt er een "buitengewone vooruitblik" beloofd. Er zijn uiteraard de nodige interviews te zien en het geheel wordt gepresenteerd door Emily VanCamp, de actrice die in Captain America: The Winter Soldier (2014) de rol speelde van Kate / Agent 13.

Die "buitengewone vooruitblik" kan mogelijk de releaselijst zijn van 'Phase 3' van Marvel Studios' MCU. Uiteraard kan het ook de trailer zijn van het aanstaande Avengers: Age of Ultron. Marvel 75 Years: From Pulp to Pop! duurt één uur en wordt uitgezonden op ABC op 4 november.



NieuwsFilm

meest populair