'Amanda Bynes gaat psychologie studeren'

Tijdens haar vorige opleiding zat Bynes regelmatig stoned in de collegebanken.

Het is Amanda Bynes (What a Girl Wants, Easy A)
wat de klok slaat de laatste tijd. Afgelopen maandag liet de actrice nog tijdens een interview met InTouch weten dat ze verloofd is met een 19-jarige visboer uit Californië.

Nu meldt Bynes via Twitter dat ze aan de studie Psychologie in New York gaat beginnen. Bynes’ ambities gaan uit naar twee prestigieuze universiteiten, New York University en Columbia. Eerder dit jaar volgde Bynes een modeopleiding aan de Fashion Institute of Design & Merchandising die ze moest verlaten omdat ze vaak onder invloed van drugs op school verscheen.



Vorig jaar ontspoorde Bynes volledig en belandde uiteindelijk in een psychiatrische inrichting. Tijdens datzelfde jaar slingerde ze regelmatig merkwaardige tweets de wereld in, onder andere dat ze verliefd was op Drake, nadat ze hem eerder lelijk had genoemd.

Afgelopen maanden was het opvallend rustig op Bynes’ Twitter-account. Haar laatste tweet plaatste ze in mei. Deze schade lijkt ze nu in te willen halen. In haar eerste statusupdate na een radiostilte van vijf maanden meldt Bynes: ”Geloof niet wat de roddelbladen allemaal over me zeggen. Ze hebben om een of andere reden een hekel aan me en blijven me iedere dag beledigen. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden. De waarheid werkt bevrijdend.”



NieuwsFilm

meest populair