Jennifer Lawrence mee met Coldplay-tournee

In maart van dit jaar werd bekend dat Chris Martin en Gwyneth Paltrow na een relatie van 12 jaar uit elkaar zijn gegaan.

Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook, The Hunger Games) gaat dit najaar mee met Chris Martin tijdens de tournee van Coldplay door de Verenigde Staten, meldt RadarOnline. Het wordt een korte tour, voor de promotie van hun nieuwe album Ghost Stories, die alleen langs de grote steden gaat.

”Jennifer gaat met de band mee. Ze heeft de komende tijd veel vrije dagen en vindt het fijn om tijd met Chris door te brengen,” zegt een bron. “Ook de overige bandleden van Coldplay vinden Lawrence heel aardig.”

Vorige maand ontstond het gerucht dat Lawrence en Martin verliefd zouden zijn, nadat Jennifer werd gespot tijdens een concert van Coldplay in Londen op 1 juli. De Daily Mail meldde onlangs dat Chris al begonnen is met het schrijven van liedjes over Jennifer.

In maart van dit jaar werd bekend dat Chris Martin en Gwyneth Paltrow (Se7en, The Royal Tenenbaums), die samen twee kinderen hebben, na een relatie van 12 jaar uit elkaar zijn gegaan.

Jennifer Lawrence is vanaf donderdag 19 november te zien in de Nederlandse bioscopen in de film The Hunger Games: Mockkingjay part 1.



NieuwsFilm