Daniel Radcliffe over relatie met Erin Darke

Daniel Radcliffe bezoekt op 15 september de Nederlandse première van de romantische komedie 'What If' in Amsterdam.

Tijdens een interview met het Amerikaanse tijdschrift ”Parade” vertelt Daniel Radcliffe (The Woman in Black, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) over de liefde en zijn relatie met Erin Maya Darke (We Need to Talk About Kevin). Radcliffe en Darke leerden elkaar kennen op de set van de film Kill Your Darlings.

Radcliffe meldt dat technologie daten moeilijker heeft gemaakt, ”De manier waarop we online praten is minder persoonlijk, het is minder échte communicatie, en is vaak niet representatief voor wie we écht zijn. Technologie zou mensen dichter tot elkaar moeten brengen.”

Op de vraag hoe je weet of iemand van je houdt antwoord Radcliffe: ”Het is heel erg moeilijk om dat zeker te weten. We groeien allemaal op met een bepaald idee over wat liefde is. Het is dit alles-overwinnende “ding” dat, wanneer je het vind, al de andere problemen die je hebt overstemd en overwint,” vertelt Daniel. ”Deel van het proces van opgroeien is de realisatie dat dat niet is hoe het werkt. Eigenlijk zijn er een hoop dingen die je in een relatie moet investeren."

Vervolgens vertelt Radcliffe over zijn ontmoeting met Darke op de set van de film Kill Your Darlings. ”Het was een van die spontane ontmoetingen waarbij je meteen weet, ‘Oh, ik vind haar echt leuk.’ Je hebt gewoon een klik met iemand, en dan is het opeens heel makkelijk om met iemand te praten. Normaal gesproken ben ik niet zo'n relaxed persoon. Onze relatie is juist wel relaxed, verloopt soepel en zonder inspanning”

Eerder deze week werd gemeld dat Radcliffe op maandag 15 september de Nederlandse première van de romantische komedie What If bij zal wonen. Deze première vormt de aftrap van (de eerste editie van) De Nationale Filmdagen, een initiatief om bioscoopbezoek te stimuleren. In het kader hiervan zullen in de week van 18 t/m 25 september alle bioscoopkaartjes verkocht worden voor het gereduceerde tarief van 5 Euro.



NieuwsFilm