Zac Efron en Michelle Rodriguez uit elkaar

Met de aanwezigheid van model Cara Delevingne werd het te vol op jacht de "Ecstasae".

Zac Efron (High School Musical, 17 Again, Bad Neighbours) en Michelle Rodriguez (Fast and Furious, Resident Evil) gaan, na een relatie van slechts twee maanden, ieder hun eigen weg. Het tweetal maakte een einde aan hun relatie na een ruzie op het Spaanse eiland Ibiza eerder deze maand. Dit overigens zeer tegen de zin in van Efron.

”Michelle gaat gewoon haar eigen gang. Zac was daar al van op de hoogte voordat ze begonnen met daten. Hij vindt haar nog steeds erg leuk en hoopt dat het weer goedkomt,” meldt US Weekly.

”Het was gewoon een ongedwongen relatie voor Zac en Michelle. Ze hadden het leuk met elkaar.” meldt een bron aan E! News. "Michelle is zo’n geweldig mens, en hij voelde zich aangetrokken tot haar. Ze voelden zich op hun gemak bij elkaar en begrepen elkaar goed door van hun gemeenschappelijke ervaringen in rehab. Ze waren er voor elkaar”

Maar, er waren kapers op de kust, waardoor het te vol werd op Efron's jacht (die de toepasselijke naam “Ecstasae” draagt, nota bene).

”Zac had het vaak over Cara,” verwijzend naar het Britse fotomodel Cara Delevingne. ”Cara bracht veel tijd door op de jacht, samen met Michelle en Zac.” En niemand houdt er van om het derde wiel aan de wagen te zijn. Exit Rodriguez.

Verder lijkt het overigens wel goed te gaan met Zac. De acteur is meerdere keren gezien tijdens een work-out in Los Angeles. Ook deed hij – net als de rest van Hollywood – mee aan de nieuwste hype onder de sterren, de Ice Bucket Challenge. Nadat Zac een bak met ijswater over zijn hoofd leeg kreeg gekieperd nomineerde hij Robert Pattinson (Twilight, Cosmopolis).



NieuwsFilm