Wispelturige kalverliefde tussen Justin Bieber en Selena Gomez

Sommige mensen zijn voor elkaar gemaakt, anderen zijn tot elkaar veroordeeld.

Het begint er steeds meer op te lijken dat Justin Bieber (Never Say Never, Believe) en Selena Gomez (Spring Breakers) niet met en niet zonder elkaar kunnen. De jonge beroemdheden proberen wederom hun knipperlicht-relatie nieuw leven in te blazen.

In februari 2011 maakten de twee hun relatie voor het eerst openbaar bekend. De, toen 17-jarige Bieber, was dol op zijn vriendinnetje. In juli 2012 begon de relatie te wankelen en de twee maken hun relatie om de haverklap aan en uit. In november van datzelfde jaar lijkt de bodem definitief bereikt te zijn, maar enkele dagen later laat Bieber weten dat hij zijn geliefde terug wil winnen. Nog dezelfde maand worden de twee wispelturige geliefden hand in hand gespot tijdens een feestje.

In februari 2013 wordt Gomez gezien tijdens het verlaten van het huis van Bieber. Later vertelt ze in een interview met David Letterman vrijgezel te zijn. Om de boel niet onnodig te compliceren vertelt Gomez in mei van dat jaar dat ze beschikbaar is voor afspraakjes met andere mannen, om vervolgens in juli weer even kort samen te zijn met Bieber.

Enfin, zo gaat het nog wel even door. De liefdesperikelen van Bieber en Gomez beginnen steeds meer te lijken op een schaamteloos, aandachtgenererend mediavehikel ter zelfpromotie van het tweetal.

Bieber is inmiddels niet meer het onschuldige jongetje dat hij ooit was toen hij en Selena voor het eerst samenkwamen. Bieber is inmiddels een notoire partycrasher/pooper en enfant terrible geworden. Hij kijkt regelmatig te diep in het glaasje en ook drugs wordt niet langer door hem geschuwd.



NieuwsFilm