Kelly Osbourne lanceert kledinglijn

In juni liet ze de naam van de kledinglijn al op de zijkant van haar hoofd tatoeëren.

Presentatrice en actrice Kelly Osbourne mag binnenkort ook ontwerpster aan haar portfolio toevoegen. Kelly onthult binnenkort namelijk haar langverwachte eigen kledinglijn 'Stories'. In een interview met Women’s Wear Daily maakte ze bekend dat haar ontwerpen vanaf 25 september te koop zullen zijn. Het gaat om 13 looks.

Op dezelfde dag lanceert Kelly ook een website, waarop fans ervaringen kunnen delen met de manier waarop ze de kledingstukken van Osbourne dragen.

Kelly Osbourne is erg gehecht aan de naam van haar nieuwe kledinglijn. In juni liet ze 'Stories' zelfs op de linkerkant van haar hoofd tatoeëren. De lijn lijkt op voorhand populair te worden. Het Instagram-account kreeg binnen enkele dagen 48.000 volgers.

De lijn heet niet voor niets Stories. Kelly heeft bij veel kledingstukken die ze droeg bijzondere herinneringen. ”Elke keer als je iets hebt gedragen, heb je een verhaal over waar je het droeg”, zegt Osbourne. Dat realiseerde ze zich toen ze door haar eigen kledingkast ging. ”Oh, die schoenen droeg ik elke dag op het podium toen ik in Chicago was”, dacht ze bijvoorbeeld bij een paar schoenen. Andere kledingstukken deden haar bijvoorbeeld denken aan een begrafenis waar ze was, of een date die ze had gehad.

De kledinglijn is ook verkrijgbaar in grotere maten. Dit is erg belangrijk voor Kelly, die lang geworsteld heeft met haar gewicht en toen baalde dat leuke kleding vaak niet in haar maat te krijgen was.



NieuwsFilm