Robert Pattinson moet verhuizen

Robert Pattinson kan niet langer in London blijven wonen vanwege de massale media aandacht.

[url=http://www.filmtotaal.nl/persoon.php?id=51711]Robert Pattinson[/ur] (Twilight, Cosmopolis) kan niet langer in London blijven wonen vanwege de massale media aandacht. De acteur zou graag in London blijven wonen, maar hij kan niet langer omgaan met de constante aandacht van de media en fans, aldus de Britse krant Express

"Op dit moment lijd ik een erg teruggetrokken bestaan," vertelt Pattinson. "Als ik de deur uit ga, kom ik alleen nog in restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden die een ondergrondse parkeergarage hebben. Op die manier kan ik de paparazzi ontwijken." De acteur is bang voor problemen, wanneer alle ogen altijd op hem gericht zijn.

''Als je tijdens het uitgaan dronken wordt, dan is het een kwestie van tijd voordat je iemand in zijn gezicht stompt. Dat kost je zo een miljoen dollar'," vertelt Pattinson.

Onlangs sprak Pattinson nog over zijn voortdurende strijd tegen depressies en angsten.

Pattinson vertelde vorige maand aan de Daily Telegraph dat hij vele pieken, maar ook vele dalen kent. Gelukkig duurt een depressie nooit lang bij mij."

"Ik zou niets liever willen dan aan mijn problemen werken. Therapie ziet hij echter niet zitten. "Ik zou het wel willen, maar ik word al bang als ik eraan denk."

Vooral in het begin van de Twilight-periode had Pattinson, die in korte tijd wereldberoemd werd, het zwaar. "Mijn leven veranderde gigantisch. Ik kon niet meer zomaar over straat. Een jaar geleden heb ik dit leren accepteren. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe mijn leven was voordat ik bekend werd. Dat maakt het makkelijker om ermee om te gaan."



NieuwsFilm