Brangelina, "P.S. I Love You"

Brad Pitt en Angelina Jolie schrijven elkaar liefdesbrieven.

Sterren en relaties, vaak is het geen gelukkig huwelijk. Maar dat het niet altijd kommer en kwel is bewijst “Brangelina”. Het getrouwde koppel is namelijk nog steeds stapelgek op elkaar.
Ook als ze niet bij elkaar zijn blijven ze elkaar op de hoogte houden van hun warme gevoelens voor elkaar in de vorm van liefdesbrieven.

“Hij steunde me vanaf afstand en dat was best romantisch op een bepaalde manier,” vertelt Angelina Jolie (Girl, Interrupted, Mr. & Mrs. Smith, Lara Croft: Tomb Raider).

De 39-jarige ster vertelt verder over het bijzondere moment dat ze aan haar geliefde
Brad Pitt (Se7en, Fight Club, Snatch.) kon laten zien hoe Louis Zamperini, de 97-jarige Olympisch athleet en WO II-veteraan, te zien is in de film Unbroken.

De oorloogsveteraan is uiteindelijk overleden aan de gevolgen van longontsteking. “Ik nam de film mee op mijn laptop in het ziekenhuis en het was fantastisch om te zien hoe iemand aan het einde van zijn leven zijn eigen leven terug kon kijken, op hetzelfde moment takelde zijn lichaam verder af,” vertelt Jolie.

“Hij wou dat ik in de film laat zien hoe iemand hoop kan vinden in de kracht van de menselijke geest, en hoe dat ons erdoorheen sleept. Hij heeft mij eraan herinnerd om elke dag van mijn leven te waarderen.”



NieuwsFilm