Robert Pattinson: "Sh*t happens!"

Robert Pattinson praat over de relatie met ex-vriendin Kristen Stewart

Robert Pattinson (Twilight, Cosmopolis) doet opnieuw een boekje open over de relatie met zijn ex-vriendin Kristen Stewart (Twilight, Into the Wild, On the Road).

In een openhartig interview met Esquire U.K., praat de 28-jarige Britse acteur over de grote aandacht die men heeft voor de relatie tussen hem en Stewart, welke eindigde nadat Stewart vreemdging.

“Shit happens, weet je?” zegt Pattinson. “We zijn gewoon jonge mensen… dat is normaal! En serieus, wie maakt zich hier druk om?”

Stewart reed in 2012 een scheve schaats met de getrouwde Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders. De twee Twilight-spelers gingen uiteindelijk in mei vorig jaar uit elkaar.

“Het moeilijkste was om er naderhand over te praten,” voegt Pattinson toe. “Omdat als je over andere mensen praat, het invloed kan hebben op een manier die niet te voorspellen is. Het is net als die scène in Doubt, waarin hij praat over hoe je roddels terug kan nemen? Ze gooien al die veren uit een kussen in de lucht en jij moet dan al deze veren verzamelen.”

Ondanks Pattinson en Stewart niet langer samen zijn staat Pattinson nog steeds constant in de spotlight van de media en paparazzi.

NieuwsFilm