Tim Story maakt komedie 'Diplomats' over vriendschap Dennis Rodman en Kim Jong Un

De oud-basketballer heeft goede relatie met Noord-Koreaanse dictator.

Dennis Rodman doet de afgelopen periode vele wenkbrauwen fronzen. Hij reist namelijk regelmatig af naar Noord-Korea om op bezoek te gaan bij dictator Kim Jong Un. Ze zouden vrienden zijn. Volgens The Hollywood Reporter wil Ride Along-regisseur Tim Story een komedie maken over de opmerkelijke vriendschap.

De oud-basketballer Rodman, die naast Michael Jordan speelde bij de Chicago Bulls, zong begin dit jaar nog het liedje “Happy Birthday” voor Kim Jong Un en dat werd hem niet in dank afgenomen. Bekijk de video hieronder. Overigens duiken wel vaker beroemdheden op bij niet bepaald koosjere wereldleiders. Een tijdje terug werd Steven Seagal nog gespot naast de Russische president Vladimir Poetin.

De "biopic" van 20th Century Fox luistert naar de titel Diplomats en het script komt van de hand van Jonathan Abrams. Story werkt op dit moment aan Think Like a Man Too en is ook verbonden aan het vervolg op de succesvolle komedie Ride Along. Het zal daarom nog wel een tijdje duren voordat Diplomats in productie gaat.


NieuwsFilm

meest populair