Opnames 'Entourage' gestart, inclusief deelname Haley Joel Osment

Vinnie gaat aan de slag met een big budget Dracula-film.

Na een flinke periode van geruchten zijn deze week eindelijk de opnames gestart van de Entourage-film, uiteraard gebaseerd op de populaire HBO-serie. In de komedie, die waarschijnlijk gewoon Entourage gaat heten, zien we net als in de tv-serie een waslijst aan beroemdheden voorbijschieten. Een van die bekendheden zal op zeker Haley Joel Osment zijn. Ja, het kleine mannetje dat dode mensen ziet in The Sixth Sense.

Joel Osment speelt het personage Travis, de zoon van Billy Bob Thorntons Larsen McCredle. De hoofdrollen worden wederom ingevuld door Adrian Grenier (Vincent Chase), Kevin Connolly (Eric Murphy), Kevin Dillon (Johnny 'Drama' Chase) en Jerry Ferrara (Turtle). Manager Ari Gold wordt weer gespeeld door Jeremy Piven. Personages als Billy Walsh, Sloan, Lloyd, Dana Gordon en Melissa Gold keren ook terug.

In de komedie zijn de spotlights logischerwijs gericht op Vincent Chase a.k.a. Vinnie, die aan de slag gaat met een grootse Dracula-film. De opnames vinden vooral plaats in L.A. en Miami en Entourage moet ergens in 2015 in de bioscoop te zien zijn. En voor het vermaak zie je hieronder een flinke reeks scènes uit de serie:



NieuwsFilm

meest populair