Bridget (BNN) maakt filmdebuut

BNN-presentatrice Bridget Maasland maakt binnenkort haar filmdebuut in de nieuwe Nederlandse speelfilm Shouf shouf habibi!. Dat heeft distributeur Independent donderdag bevestigd.

De 28-jarige Maasland verwierf bekendheid als veejay bij de muziekzender TMF en als presentatrice van het politieke programma Lijst 0. Zij speelt in de film Carlie, de eigenaresse van de kledingwinkel waar Laila, het zusje van hoofdpersoon Ap, werkt. Als jonge Marokkaan in Nederland doet Ap verwoede pogingen zijn dromen te verwezenlijken.

Behalve Bridget maakt ook cabaretier Peter Heerschop in de film zijn debuut. Hij speelt de leraar van Ap. Heerschop was vroeger leraar. Verder zijn er rollen voor onder anderen cabaretier Najib Amhali, Frank Lammers, Tanja Jess en Winston Gerschtanowitz.

Shouf shouf habibi! wordt geregisseerd door Albert ter Heerdt. Het verhaal is geschreven door hoofdrolspeler Mimoun Oassa. Ter Heerdt maakte eerder verschillende programma's voor de KRO-televisie. Oassa speelde eerder bij de Toneelgroep Amsterdam en in de televisieserie het Klokhuis.



NieuwsFilm

meest populair