Passionele 'Thor'-kus was echte liefdeskus

Het was niet Portman die de scene speelde.

Het duo Chris Hemsworth en Natalie Portman zijn sinds eind oktober opnieuw samen te bewonderen op het grote scherm voor Thor: The Dark World . Sappig detail: de passionele kus in de laatste scène blijkt helemaal niet geacteerd te zijn. Hemsworths vrouw speelde immers even Portmans vervangster, dat meldt US Weekly.

Wegens overlappingen in Portmans filmschema kon de actrice niet op tijd terug zijn in de Marvel Studio's in Hong Kong. De 37-jarige actrice Elsa Pataky, die sinds 2010 met de 'Thor'-acteur getrouwd is, nam dus even de plaats in van Portman (of is het in dit geval andersom) als Dr. Jane Foster voor de laatste kusscène van de film. "Ze hebben haar mijn pruik en kostuum gegeven", aldus de 32-jarige Portman. "Daarom is die kus zo passioneel."

De Oscarwinnares geeft toe dat er wel meer 'kusproblemen' waren op de set. "Chris is 1m82 en ik werd met mijn 1m60 eigenlijk vooral gekozen omdat naast mij iedereen enorm lijkt", verklapte Portman tijdens 'The Graham Norton Show' in oktober. "Ik ben ongelooflijk klein. Dus moesten ze tijdens de opnames vaak een opstapje voor me klaarzetten zodat ik tijdens kusscènes naast zijn gezicht belandde."



NieuwsFilm

meest populair