Tarantino: "Taxichauffeur wilde in mijn tepel bijten"

De regisseur betaalde dit jaar al 60.000 euro aan schadevergoeding na het uitdelen van een paar klappen.

Regisseur Quentin Tarantino, die binnenkort start met een western, heeft onthuld dat hij een taxichauffeur in New York een paar rake klappen heeft verkocht nadat die zijn date had beledigd. Het incident gebeurde een jaar geleden, maar Tarantino heeft het al die tijd stil gehouden uit angst voor een aanklacht, zo zei hij in The Tonight Show with Jay Leno.

Tarantino vertelde dat hij de chauffeur bijzonder slecht vond rijden en hem daarom instrueerde te stoppen, zodat hij kon uitstappen. Tijdens het betalen van de rit kregen Tarantino en de chauffeur ruzie. ''Het ritje kostte iets van 4,50 dollar en ik gaf hem 5. Omdat hij zo'n eikel was, wilde ik hem geen fooi geven'', legde de regisseur uit. ''Dus ik zei: geef me geld terug.'' Toen de chauffeur de 50 dollarcent teruggaf, knikte hij naar Tarantino's date en zei: ''Gebruik het geld maar om een nieuw gezicht voor haar te kopen.''

Tarantino werd daar zo boos om, dat hij uit de taxi sprong en naar de chauffeur rende om hem vol in het gezicht te meppen. ''Ik raakte hem zo hard, dat hij achterover viel in de taxi. Ik begon hem vol in het gezicht te stompen.'' De vechtpartij gebeurde voor een nachtclub. Enkele bewakers snelden toe en trokken Tarantino van de chauffeur af. Die zag zijn kans schoon, viel Tarantino vervolgens aan en probeerde hem in een van zijn tepels te bijten.

Tarantino slaagde erin het incident geheim te houden, zodat hij niet in de problemen kwam. Hij was dit jaar namelijk al bij twee vechtpartijen betrokken waarvoor hij moest dokken. Eén knokpartij begon hij zelf, de andere startte iemand anders. ''In beide gevallen stonden de kranten er bol van. Ik moest twee keer 30.000 dollar betalen. Dat is de prijs die je moet betalen als je beroemd bent en je verkoopt iemand een klap."



NieuwsFilm

meest populair