Christina Aguilera is 30 kilo kwijt (foto)

En de mama is ze weer behoorlijk slank.

Op de American Music Awards showde zangeres en part-time actrice Christina Aguilera, bekend uit de film Burlesque (2010), trots haar slanke lijn. Vooral het verschil met een foto die exact een jaar voordien op hetzelfde evenement werd genomen, was frappant. Volgens experts speelde ze zoveel kilo's kwijt door minder koolhydraten te eten.

De mama van de vijfjarige Max heeft een erg strikt dieet gevolgd waarbij ze enkel avocado en spek van kalkoen 's ochtends mocht eten. Als lunch zette ze een salade met kip op het menu, 's avonds mocht ze genieten van een stukje kip of vis. Als snack was selder met amandelboter toegestaan, ook mocht ze de honger stillen met een garnaalcocktail en af en toe een glaasje wijn.

Anderen suggereren dat Christina niet alleen dankzij haar doorzettingsvermogen is afgevallen, ze zou een operatie heeft ondergaan om het perfecte lichaam te krijgen. Plastisch chirurg in Beverly Hills Lance Wyatt meent dat ze liposuctie heeft ondergaan en een buiklift heeft laten uitvoeren voor een slankere taille en een platte buik. Christina heeft hier nog niet op gereageerd, maar ze zei wel dat ze als jonge moeder niet altijd tijd heeft om te sporten.

De zangeres bekende: "Als ik moet kiezen tussen sporten en tijd spenderen met mijn zoon na een zware dag, dan heb ik snel de keuze gemaakt."

Het bewijs, links 2013, rechts 2012...

Foto's verwijderd



NieuwsFilm

meest populair