Rosie Huntington-Whiteley en Jason Statham weer samen

Fotomodel en actieheld lijken weer helemaal happy.

Enkele weken geleden deden er geruchten de ronde dat de relatie van Transformers: Dark of the Moon-actrice en fotomodel Rosie Huntington-Whiteley (26) en actieheld Jason Statham (46) voorlopig op 'pauze' stond. Het koppel wilde nadenken over hun toekomst samen. Maar de twee lijken nu al een besluit te hebben genomen: ze werden samen gespot op de afterparty van de catwalkshow van Balmain in Parijs én zagen er erg verliefd uit.

"Er is niemand anders in het spel. Ze houden veel van elkaar en willen nog niets openbaar maken, omdat ze hopen dat het nog goed komt", zei een bron nochtans vorige week nog. "Maar het gaat niet goed. Ze maken veel ruzie en hebben allebei ruimte nodig."

Maar daar hebben ze nu blijkbaar al genoeg van. Jason vergezelt Rosie immers op de modeweek in Parijs, waar ze onder andere te zien was op de catwalk van Balmain. Op de afterparty poseerden ze samen, duidelijk weer verliefd. Jason hield Rosies hand liefdevol vast en de twee staarden in elkaars ogen.

Ondanks het leeftijdsverschil van 20 jaar, zijn de twee ondertussen al drie jaar samen. Eerder deden er al geruchten de ronde dat Jason Rosie ten huwelijk had gevraagd.



NieuwsFilm

meest populair