Kate Winslet toont babybuikje

Op een zeer elegante manier.

Actrice Kate Winslet (Titanic, 1997) is ondertussen iets meer dan vier maanden zwanger, maar dat verandert niets aan haar gevoel voor stijl. De 37-jarige actrice bewees op het Internationale Filmfestival in Toronto dat ze zich nog altijd erg elegant kan kleden, ook met een groeiend babybuikje.

Voor de première van haar nieuwe film Labor Day droeg de actrice een donkerblauwe jurk met korte mouwen, die helemaal tot op de grond viel. Bovenaan was het kleed diep uitgesneden, waardoor Kate een mooie decolleté kon laten zien. Het zwarte riempje daaronder zorgde ervoor dat haar bolle buikje mooi in de verf stond. Qua accessoires hield Kate het simpel, met zwarte pumps, een blinkend clutchhandtasje en een diamanten armband en oorringen. Ook de make-up bleef subtiel.

"Ik voel me geweldig. Het is zo leuk om hier te kunnen zijn, nog steeds te mogen vliegen en te praten over een film waar ik trots op ben", vertelde Kate aan People Magazine. Al beseft de actrice wel dat er binnenkort veel zal veranderen. "Het ouderschap keert je binnenstebuiten. Het verandert je volledige leven en natuurlijk betekenen je kinderen alles voor je."

De foto's:

Foto's verwijderd



NieuwsFilm

meest populair