Joel en Ethan Coen schrijven script over operazanger

Wederom een "muziekfilm" voor de regisseur van het toekomstige 'Inside Llewyn Davis'?

De fans van de gebroeders Joel en Ethan Coen kijken hoogstwaarschijnlijk reikhalzend uit naar hun nieuwste film Inside Llewyn Davis, die de afgelopen periode met een redelijk succes op verschillende filmfestivals te zien was. Aangezien de film alweer een tijdje op de plank ligt, vroeg The Playlist op het Telluride Film Festival de geliefde en geprezen filmmakers naar hun volgende project.

Ondanks dat de "Coen Brothers" er maar weinig over loslieten, konden ze wel kwijt dat ze op dit moment schrijven aan een script over een operazanger. Hier voegden ze wel aan toe dat ze er nog niet zeker van zijn of dit ook uitmondt in een film, aangezien ze nog diep in het schrijfproces zitten: "You always hesitate to mention these things when you are in the middle of them, because sometimes they just go in a drawer and never surface again and then people ask ‘what ever happened to that thing’ for the next 20 years. We are writing something right now where the main character is an opera singer."

Vooralsnog is dus onduidelijk of de Coens de plannen doorzetten. Mocht dit wel zo zijn én mocht de film zich ook daadwerkelijk richten op de opera-wereld, dan zal het duo zich wederom richten op muziek. Inside Llewyn Davis vertelt namelijk het verhaal achter de New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk. Hieronder de trailer van deze film, die in Nederland vanaf 5 december in de bioscoop te zien is.



NieuwsFilm

meest populair