Guy Ritchie laat oog vallen op 'Empire Rising'

Na 'The Man from U.N.C.L.E.' grijpt hij naar een romantisch drama.

Op dit moment werkt Sherlock Holmes-regisseur Guy Ritchie nog volop aan de film The Man from U.N.C.L.E., maar hij weet volgens The Hollywood Reporter al wat zijn volgende film gaat worden. De website weet namelijk te melden dat zijn oog is gevallen op de verfilming Empire Rising, een gelijknamige Thomas Kelly's boek uit 2006.

Empire Rising is een romantische drama en gaat over een driehoeksverhouding tijdens de bouw van het Empire State Building in New York in de jaren twintig. Een Ierse immigrant en staalwerker, die heimelijk wapens voor de IRA smokkelt, wordt verliefd op een mooie Amerikaanse kunstenares, op wie een afperser in dienst van de burgemeester echter ook zijn oogje heeft laten vallen. In het boek komen ook diverse historische personages voorbij.

Ritchie's The Man from U.N.C.L.E. moet vermoedelijk in 2014 in de bioscoop verschijnen. Daarna gaat Ritchie waarschijnlijk aan de slag met Empire Rising. Een derde Sherlock Holmes van de hand van de Britse regisseur lijkt dus ver weg.



NieuwsFilm

meest populair