"Ik gebruikte 15 keer cocaïne"

Lindsay Lohan geen groot coke-snuiver?

Hollywood-ster Lindsay Lohan, bekend uit de film The Canyons (2013), was heel openhartig in haar eerste interview sinds ze 90 dagen verplicht in rehab doorbracht. Volgens de nieuwswebsite Today probeerde ze iedere vraag van interviewster Oprah Winfrey te beantwoorden. Soms deed ze dit met opgeheven hoofd, maar ze was af en toe ook emotioneel.

Tijdens het interview gaf ze toe dat alcohol haar grootste verslaving was. Ze gebruikte tussen de 10 à 15 keer cocaïne. "Dat deed ik alleen omdat ik dan meer kon drinken", aldus LiLo. Volgens de 27-jarige actrice ging het op 18-jarige leeftijd mis met haar. Ze verhuisde toen naar Los Angeles en ze kreeg er weinig begeleiding. "En ik luisterde niet naar mijn familie toen ze mij vroegen om terug naar New York te komen." Lindsay heeft in die tijd naar eigen zeggen veel geld verspild.

Lohan vertelde ook dat haar gezinsleven regelmatig 'chaotisch' was. Onlangs vroeg ze haar ouders of ze hun privéleven niet meer met de media willen delen. Hoewel haar ouders dus misschien niet hebben gezorgd voor de meest stabiele thuissituatie neemt ze hen niks kwalijk. "Ik neem niemand mijn fouten kwalijk. Niemand is schuldig omdat ik onder invloed aan het rijden was. Ik neem niemand iets kwalijk omdat ik voor de rechter moest verschijnen. Ik heb daarvoor gezorgd en ik ben er niet trots op."



NieuwsFilm

meest populair