Mila Kunis wordt gezicht van juweliersbedrijf Gemfields

Aangezien dit niet zomaar een juwelenboer is.

Mila Kunis (29) is aangesteld als het nieuwe gezicht van het juweliersbedrijf Gemfields. Een recent bezoek aan een van de Afrikaanse mijnen van Gemfields heeft de actrice doen overtuigen om in zee te gaan met het bedrijf dat zich daadwerkelijk zorgen maakt om haar medewerkers.

Kunis tegenover ETonline.com: "Ze hebben zoveel eer in hun werk en ze zorgen bijzonder goed voor hun medewerkers. Dat is zo belangrijk. Ik heb een keer eerder een product gepromoot waar ik niet achter stond, maar na mijn bezoek aan Afrika ben ik trots onderdeel uit te maken van de Gemfields-familie."

Het in in het delven en verkopen van smaragd gespecialiseerde bedrijf plaatste het hoofdkantoor in Londen. Nogmaals Kunis, bekend uit de film Black Swan (2010): "Ze zijn oprecht en hebben echt liefde voor de gemeenschap. Ze bouwen scholen en leren mensen om groenten te verbouwen. Het klinkt wellicht ouderwets en simpel, maar hoe vaak zie je tegenwoordig nog een bedrijf dat zoveel tijd en geld besteed aan zijn personeel?"

Al met al zal het Mila ook flink wat extra Gems opleveren.

NieuwsFilm

meest populair